Pureer de banaan met de kokosmelk en 1 el suiker in de blender of met de staafmixer. Schep in elk ijsvormpje een deel van het banaan-kokosmengsel. Snijd de mango in stukjes. Voeg de mango, het limoensap en de rest van de suiker toe aan het overgebleven banaan-kokosmengsel en pureer tot een gladde massa. Schep voorzichtig in de ijsvormpjes op het banaan-kokosmengsel. Zet in de vriezer en laat in ca. 5 uur bevriezen.
- algemeenU kunt de ijsjes maximaal 2 dagen in de diepvries bewaren. Hoe langer de lolly's in de vriezer staan, hoe harder ze worden en hoe makkelijker ze uit de vorm gaan. Houd de vorm even onder heet water, dan komen de ijsjes er zo uit.
Hoe moet je schillen?
Instructievideo - 02:06 min.
IJsje van mango-banaan
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007397_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
6 porties
80 kcal
15 min. bereiden
5 uur wachten
Aan de slag
Pureer de banaan met de kokosmelk en 1 el suiker in de blender of met de staafmixer. Schep in elk ijsvormpje een deel van het banaan-kokosmengsel. Snijd de mango in stukjes. Voeg de mango, het limoensap en de rest van de suiker toe aan het overgebleven banaan-kokosmengsel en pureer tot een gladde massa. Schep voorzichtig in de ijsvormpjes op het banaan-kokosmengsel. Zet in de vriezer en laat in ca. 5 uur bevriezen.
algemeen:U kunt de ijsjes maximaal 2 dagen in de diepvries bewaren. Hoe langer de lolly's in de vriezer staan, hoe harder ze worden en hoe makkelijker ze uit de vorm gaan. Houd de vorm even onder heet water, dan komen de ijsjes er zo uit.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 6 porties)
1 banaan
1 pakje kokosmelk
2 el suiker
1 mango
1 limoen
Dit heb je nodig
blender of staafmixer, ijsvormpjes