Kokos in droge koekenpan kort roosteren. Limoen schoonboenen en schil boven kom raspen. Kokosmelk, gembersiroop en mango door limoenrasp scheppen. Mangomengsel over vellen aluminiumfolie verdelen en bestrooien met geroosterde kokos. Pakketjes dichtvouwen en op barbecuerooster leggen. Mango 10 min. verwarmen. Pakketjes op vier borden leggen en openvouwen. Lekker met vanilleijs.
- algemeenNog lekkerder met verse mango: schil een mango, snijd het vruchtvlees in plakken langs de pit en snijd er smalle reepjes van.
Warme mango met kokosroom
nagerecht
4 personen
150 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kokos in droge koekenpan kort roosteren. Limoen schoonboenen en schil boven kom raspen. Kokosmelk, gembersiroop en mango door limoenrasp scheppen. Mangomengsel over vellen aluminiumfolie verdelen en bestrooien met geroosterde kokos. Pakketjes dichtvouwen en op barbecuerooster leggen. Mango 10 min. verwarmen. Pakketjes op vier borden leggen en openvouwen. Lekker met vanilleijs.
algemeen:Nog lekkerder met verse mango: schil een mango, snijd het vruchtvlees in plakken langs de pit en snijd er smalle reepjes van.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 eetlepels geraspte kokos
1 limoen
½ pakje romige kokosmelk
2 eetlepels gembersiroop
1 blik mango slices
Dit heb je nodig
aluminiumfolie