Draai elk worstje in het midden in, zodat er 2 worstjes ontstaan. Snijd ze los van elkaar. Verhit de olie in een koekenpan en bak de worstjes in ca. 8 min. bruin en gaar.
Pureer ondertussen de amandelen, mayonaise, komijn en paprika's met de staafmixer tot een saus. Serveer de worstjes met een prikker en geef de saus erbij als dip.
- algemeenSnijd de rest van de gegrilde paprika's in kleine stukjes en mix met zuivelspread. Lekker op een toastje.
Chipolata's met paprikadip
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007428_220x162_JPG.jpg)
10 personen
165 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Draai elk worstje in het midden in, zodat er 2 worstjes ontstaan. Snijd ze los van elkaar. Verhit de olie in een koekenpan en bak de worstjes in ca. 8 min. bruin en gaar.
Pureer ondertussen de amandelen, mayonaise, komijn en paprika's met de staafmixer tot een saus. Serveer de worstjes met een prikker en geef de saus erbij als dip.
algemeen:Snijd de rest van de gegrilde paprika's in kleine stukjes en mix met zuivelspread. Lekker op een toastje.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 10 personen)
1 schaal varkenschipolata's
2 el olijfolie
3 el amandelen
4 el mayonaise
½ tl gemalen komijn (djinten)
½ potje gegrilde paprika's
Dit heb je nodig
staafmixer, tapasprikkers