Spinazie, knoflook en rozijnen

225 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rooster de pijnboompitten ca. 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

  2. Verhit de olie in een wok. Voeg de knoflook toe en direct daarna de spinazie in delen. Laat slinken op middelhoog vuur. Voeg op het laatst de pijnboompitten en rozijnen toe. Breng op smaak met peper en zout. Lekker bij de penne met aubergine en de varkens-schnitzel met rauwe ham (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

  • algemeenGeroosterde pijnboompitten smaken ook lekker op een broodje met geitenkaas en honing.
  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Spinazie, knoflook en rozijnen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig