Spruitjes schoonmaken. In pan met weinig water spruitjes in ca. 10 minuten beetgaar koken. Walnoten fijnhakken. Bieslook fijn knippen.In schaal olie, azijn, mosterd, suiker, zout, peper en bieslook tot dressing kloppen. Spruitjes, walnoten en hamreepjes erdoor scheppen.
Warme spruitjessalade met ham
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_000815_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
180 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Spruitjes schoonmaken. In pan met weinig water spruitjes in ca. 10 minuten beetgaar koken. Walnoten fijnhakken. Bieslook fijn knippen.In schaal olie, azijn, mosterd, suiker, zout, peper en bieslook tot dressing kloppen. Spruitjes, walnoten en hamreepjes erdoor scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g spruitjes
30 g walnoten
½ zakje verse bieslook
3 eetlepels (olijf)olie
1 eetlepel azijn
1 mespunt mosterd
1 mespunt suiker
0 zout
0 peper
100 g hamreepjes