Paddenstoelenragout

245 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui en snijd de peterselie fijn. Maak alle paddenstoelen schoon met keukenpapier. Snijd de kastanjechampignons in dunne plakjes en de paddenstoelen voor pasta in grove stukken.

  2. Verhit de boter in een hapjespan en roerbak de kastanjechampignons en paddenstoelen 2 min. op hoog vuur. Voeg de ui toe en bak 1 min. mee. Zet het vuur laag, voeg de peterselie toe en bak 2 min. mee.

  3. Verkruimel het bouillontablet erboven en blus af met de wijn. Breng weer aan de kook en roer de crème fraîche erdoor. Verwarm nog 1 min. door tot het mengsel een smeuïg geheel is. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • combinatietipLekker met rijst en broccoli.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Paddenstoelenragout

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig