Vlees met keukenpapier droogdeppen en dun met olie bestrijken. Vlees op barbecue in 6 à 8 minuten lichtbruin roosteren (afhankelijk van gewenste gaarheid). Halverwege keren. Ribeyes over vier borden verdelen en bestrooien met zout en peper. Serveren met stokbrood en gemengde salade.
Geroosterde ribeye
hoofdgerecht
4 personen
315 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Vlees met keukenpapier droogdeppen en dun met olie bestrijken. Vlees op barbecue in 6 à 8 minuten lichtbruin roosteren (afhankelijk van gewenste gaarheid). Halverwege keren. Ribeyes over vier borden verdelen en bestrooien met zout en peper. Serveren met stokbrood en gemengde salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
4 schaaltjes ribeye
0 maïskiemolie
0 zout
0 (versgemalen) zwarte peper
Dit heb je nodig
keukenpapier