In steelpannetje port ca. 10 minuten inkoken tot nog vloeibaar stroperig mengsel. Intussen peultjes schoonmaken en wassen. Peultjes in 5 à 8 minuten beetgaar koken en afspoelen onder koud water. Sneetjes brood roosteren. In schaal peultjes, veldsla en olijven door elkaar scheppen. Ingrediënten uit salad kit door salade scheppen. Kaas over brood verdelen, portsiroop erover sprenkelen en apart bij salade serveren.
Blue stilton met portsiroop en groene veldsalade
Blue stilton met portsiroop en groene veldsalade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_000978_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
825 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In steelpannetje port ca. 10 minuten inkoken tot nog vloeibaar stroperig mengsel. Intussen peultjes schoonmaken en wassen. Peultjes in 5 à 8 minuten beetgaar koken en afspoelen onder koud water. Sneetjes brood roosteren. In schaal peultjes, veldsla en olijven door elkaar scheppen. Ingrediënten uit salad kit door salade scheppen. Kaas over brood verdelen, portsiroop erover sprenkelen en apart bij salade serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
200 ml rode port
200 g peultjes
12 sneetjes wit-casinobrood
1 zakje veldsla
12 groene olijven zonder pit
1 (honey) salad kit
300 g blue stilton