In grote koekenpan olie verhitten. Paprika en krieltjes al omscheppend ca. 4 minuten bakken. Intussen eieren met slagroom en snufje zout loskloppen. Eimengsel over krieltjes schenken, frittata afgedekt in ca. 10 minuten laten stollen. Frittata in 4 punten snijden en over twee borden verdelen. Tuinkers erboven fijn knippen.
Frittata
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001036_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
2 personen
785 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In grote koekenpan olie verhitten. Paprika en krieltjes al omscheppend ca. 4 minuten bakken. Intussen eieren met slagroom en snufje zout loskloppen. Eimengsel over krieltjes schenken, frittata afgedekt in ca. 10 minuten laten stollen. Frittata in 4 punten snijden en over twee borden verdelen. Tuinkers erboven fijn knippen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
4 eetlepels olijfolie
1 rode of groene paprika
1 schaaltje Bourgondische krieltjes
5 eieren (middel groot)
1 bekertje slagroom
0 zout
½ doosje tuinkers