Kip met Chinese roerbakmix

665 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 10 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de kipfilet in reepjes. Bestrooi de kip met het kerriepoeder en schep om. Laat 10 min. afgedekt staan. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de kip 2 min. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Schep de kip en kokosmelk in een schaal en maak de wok schoon.

  2. Snijd de courgette in halve plakjes. Verhit de rest van de olie en bak de courgette 2 min. Voeg de roerbakmix toe en bak nog 2 min. Schep de kip en kokosmelk terug in de wok en warm nog 4 min. door. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de rijst.

  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Kip met Chinese roerbakmix

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig