Breng een pan ruim water aan de kook. Dompel de wilde spinazie 10 sec. in het water. Giet af en laat uitlekken. Hak de spinazie grof. Schep de spinazie met de knoflook en komijn door de yoghurt. Voeg peper en zout naar smaak toe. Lekker met geroosterd pitabrood of gegrilde stukjes (Vega, bakje 175 g).
Spinazieraïta
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008029_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
90 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Breng een pan ruim water aan de kook. Dompel de wilde spinazie 10 sec. in het water. Giet af en laat uitlekken. Hak de spinazie grof. Schep de spinazie met de knoflook en komijn door de yoghurt. Voeg peper en zout naar smaak toe. Lekker met geroosterd pitabrood of gegrilde stukjes (Vega, bakje 175 g).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
200 g wilde spinazie
1 teen knoflook
½ tl gemalen komijn
½ beker Griekse yoghurt