In pan met weinig water aardappeltjes in ca. 4 minuten net aan gaar koken. Afgieten en laten afkoelen. Aardappeltjes halveren, grote in vieren snijden. Knoflook pellen en boven schaal uitpersen. Chilipoeder en 3 eetlepels olijfolie erdoor roeren. Aardappeltjes erdoor scheppen. Minstens een half uur laten staan.
(per persoon) In gourmetpannetje beetje olijfolie verhitten en 3 eetlepels aardappeltjes erdoor scheppen. Aardappeltjes al omscheppend bruin bakken. Zeezout erover strooien.
Chili-aardappeltjes
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001106_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
6 personen
160 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
In pan met weinig water aardappeltjes in ca. 4 minuten net aan gaar koken. Afgieten en laten afkoelen. Aardappeltjes halveren, grote in vieren snijden. Knoflook pellen en boven schaal uitpersen. Chilipoeder en 3 eetlepels olijfolie erdoor roeren. Aardappeltjes erdoor scheppen. Minstens een half uur laten staan.
(per persoon) In gourmetpannetje beetje olijfolie verhitten en 3 eetlepels aardappeltjes erdoor scheppen. Aardappeltjes al omscheppend bruin bakken. Zeezout erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
1 zakje krielaardappeltjes in de schil
1 teen knoflook
1 eetlepel chilipoeder
6 eetlepels olijfolie
0 grof zeezout
Dit heb je nodig
gourmetstel