Roerbakspinazie op z'n spaans

580 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de worst in 10-12 min. bruin en gaar.

  2. Verhit ondertussen 2 el olie in een wok. Fruit de ui 1 min. met de knoflook en het paprikapoeder. Doe de kikkererwten en olijven erbij en bak 2 min. mee.

  3. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de geroerbakte spinazie en de worst over 4 borden.

  • algemeenVervang voor een extra hartige smaak de Catalaanse worst door 1 in blokjes gesneden chorizo (worst, 250 g). Bak deze met de ui en knoflook mee.
  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Roerbakspinazie op z'n spaans

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig