Karbonade met bieslookroomsaus

615 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de krieltjes in 20 min. goudbruin en gaar.

  2. Schil de stengels bleekselderij in de lengte met een dunschiller en snijd ze in stukken van 5 cm. Kook in 8 min. beetgaar.

  3. Verhit in een andere koekenpan 2 el olie. Bestrooi de karbonades met peper en zout en bak het vlees in 8 min. bruin en gaar.

  4. Neem het vlees uit de pan. Voeg de wijn en crème fraîche toe, roer door en laat de saus 1 min. koken. Leg het vlees terug in de pan. Voeg de bieslook met peper en zout toe.

  5. Verdeel de karbonades met de bieslookroomsaus en bleekselderij over 4 borden. Serveer met de krieltjes.

  • algemeenEten er kinderen mee? Vervang de wijn dan door kippenbouillon (van tablet).

Karbonade met bieslookroomsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig