Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen, stronkjes in stukjes snijden en in 8 min. beetgaar koken. Vis bestrooien met bloem, zout en peper. In koekenpan boter verhitten en vis in 8 min. aan beide zijden bakken, voorzichtig keren. Intussen krieltjes in 4 min. gaarkoken. Crème fraîche met wijn in steelpannetje 1 min. koken, op smaak brengen met zout en peper. Kappertjes door wijnsaus roeren. Vis serveren met wijnsaus, broccoli en krieltjes.
Roodbaarsfilet met romige wijnsaus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012511_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
470 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen, stronkjes in stukjes snijden en in 8 min. beetgaar koken. Vis bestrooien met bloem, zout en peper. In koekenpan boter verhitten en vis in 8 min. aan beide zijden bakken, voorzichtig keren. Intussen krieltjes in 4 min. gaarkoken. Crème fraîche met wijn in steelpannetje 1 min. koken, op smaak brengen met zout en peper. Kappertjes door wijnsaus roeren. Vis serveren met wijnsaus, broccoli en krieltjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
800 g broccoli
2 schaaltjes roodbaarsfilet
2 eetlepels bloem
25 g boter
1 duopak krieltjes
1 pakje crème fraîche
50 ml droge witte wijn
2 eetlepels kappertjes