Zalm bestrooien met zout en peper. Boter verhitten in koekenpan en zalm volgens gebruiksaanwijzing bakken. Helft van dille fijnknippen. Saus roeren van crème fraîche, wijn, fijngeknipte dille en zout en peper naar smaak. Sla over vier bordjes verdelen. Zalm op sla leggen. Saus erover scheppen. Garneren met takje dille. Serveren met pan tostada.
Gebakken zalm met witte-wijnsaus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012281_220x162_JPG.jpg)
voorgerecht
4 personen
370 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Zalm bestrooien met zout en peper. Boter verhitten in koekenpan en zalm volgens gebruiksaanwijzing bakken. Helft van dille fijnknippen. Saus roeren van crème fraîche, wijn, fijngeknipte dille en zout en peper naar smaak. Sla over vier bordjes verdelen. Zalm op sla leggen. Saus erover scheppen. Garneren met takje dille. Serveren met pan tostada.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 schaaltje Schotse zalmfilet
2 eetlepels boter of margarine
8 takjes verse dille
100 ml crème fraîche
2 eetlepels droge witte wijn
1 zakje rucola slamelange
8 pan tostado