Waterzooi van zalm en prei

560 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Prei schoonmaken en in stukken van ca. 6 cm snijden. In pan met dikke bodem boter verhitten en prei al omscheppend 3-4 min. bakken. Bouillontablet oplossen in 100 ml kokend water. Wijn en bouillon bij prei schenken en prei afgedekt 5 min. stoven. Crème fraîche door prei roeren. Zalm in 8 stukken snijden en in stoofvocht leggen. Dille boven pan grof in stukjes knippen. Vis afgedekt op laag vuur in 8 min. net gaar stoven. Op smaak brengen met zout en peper. Hamreepjes erover strooien. Lekker met korenpuntjes, maïspistolets of wit stokbrood.

Waterzooi van zalm en prei

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig