Uien pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten en ui met roerbakmix ca. 3 minuten bakken. Wijn, crème fraîche en kruiden toevoegen en ca. 5 minuten koken. Vis in stukjes snijden, aan stoofpotje toevoegen en vis in ca. 3 minuten zachtjes gaar laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Stokbrood in plakjes snijden. Stoofpotje serveren in diepe borden met stokbrood.
Stoofpotje met roodbaars
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012386_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
520 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten en ui met roerbakmix ca. 3 minuten bakken. Wijn, crème fraîche en kruiden toevoegen en ca. 5 minuten koken. Vis in stukjes snijden, aan stoofpotje toevoegen en vis in ca. 3 minuten zachtjes gaar laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Stokbrood in plakjes snijden. Stoofpotje serveren in diepe borden met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 uien
2 eetlepels boter of margarine
1 zak Hollandse roerbakgroenten
100 ml droge witte wijn
1 pakje crème fraîche
1 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden
2 schaaltjes roodbaarsfilet
1 bruin stokbrood