Hollandse couscous met kerrie

Het beste van twee werelden op één bord: Marokkaanse couscous en Nederlandse groente.

845 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de kip in ca. 4 a 5 min. rondom bruin. Doe intussen de couscous in een kom, schenk het water erop en laat ca. 5 min. wellen.

  2. Voeg de groenteschotel toe aan de kipblokjes en bak al omscheppend ca. 10 min. op hoog vuur mee. Bak de laatste minuut de gewelde couscous met de groente en kip mee.

  3. Breng intussen de melk in een steelpan aan de kook. Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de couscous en kerriesaus over de borden en garneer met elitehaver.

Hollandse couscous met kerrie

Het beste van twee werelden op één bord: Marokkaanse couscous en Nederlandse groente.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig