Broccoligratin met karbonade

645 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 30 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de bevroren aardappelpartjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met 2 el olie en bestrooi met de tijm en zout. Zet boven in de oven en bak in 30 min. goudbruin en gaar.

  2. Kook ondertussen de broccoli 3 min. Schep in de ovenschaal. Klop de eiwitten stijf met zout. Meng de eidooiers en geitenkaas met peper. Spatel het eiwit erdoor en schep over de broccoli. Zet de gratin onder de aardappelpartjes in de oven en bak in ca. 20 min. goudbruin.

  3. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de karbonades in 6 min. gaar. Keer regelmatig. Serveer met de aardappelpartjes en broccoligratin.

  • Eieren splitsen

    Instructievideo - 00:36 min.

Broccoligratin met karbonade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig