'Klassieke' carpaccio

In Italië wordt carpaccio geserveerd met olijfolie en citroen. De Nederlandse 'klassieker' eten we het liefst zo: met pijnboompitjes, kaas en rucola.

210 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de azijn, olie, peper en eventueel zout tot een dressing. Verdeel de plakjes carpaccio naast elkaar over borden en besprenkel met de dressing.

  2. Snijd de rucola grof en verdeel over de carpaccio. Schaaf de Parmezaanse kaas er met een dunschiller over.

  • combinatietipLekker met geroosterde pijnboompitten.

'Klassieke' carpaccio

In Italië wordt carpaccio geserveerd met olijfolie en citroen. De Nederlandse 'klassieker' eten we het liefst zo: met pijnboompitjes, kaas en rucola.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig