Blauwe kaascrostini met gemarineerde druiven

130 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 1 uur wachten

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Druiven wassen, van tros nemen en droogdeppen met keukenpapier. Druiven halveren. In steelpan port met rozemarijn ca. 5 minuten inkoken. Takje uit port nemen. Azijn, gembersiroop, port en druiven door elkaar scheppen. Minstens 1 uur laten intrekken. Korst van gorgonzola snijden. Gorgonzola met crème fraîche met vork tot gladde massa roeren. Op smaak brengen met peper.

  2. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Brood in 12 plakjes snijden en aan 1 kant ca. 45 seconden onder grill roosteren. Ongeroosterde kant van brood besmeren met gorgonzolamengsel. Crostini's in ca. 2 minuten onder grill roosteren. Serveren met gemarineerde druiven.

Blauwe kaascrostini met gemarineerde druiven

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig