Kartoffelsalat met asperges en ei

Een Duitse hit deze salade. Zacht van smaak en rijkelijk gevuld met ham en aardappeltjes.

410 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de aardappelen in blokjes van 1 x 1 cm. Kook ze in water met zout in 10 min. gaar. Giet af en laat afkoelen. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken en pel ze.

  2. Snijd de asperges, achterham en bieslook in stukjes. Meng de asperges met de aardappelen, ham en bieslook. Meng de mayonaise voorzichtig door de salade. Breng op smaak met peper en zout. Scheur de slabladeren in stukken en meng door de salade. Snijd de eieren in parten en garneer hiermee de salade.

  • Ei koken

    Instructievideo - 01:51 min.

Kartoffelsalat met asperges en ei

Een Duitse hit deze salade. Zacht van smaak en rijkelijk gevuld met ham en aardappeltjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig