Pastasalade met kaas en tuinbonen

605 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta beetgaar. Giet af en laat afkoelen. Kook de tuinboontjes 6 min. in water zonder zout. Spoel koud onder stromend water. Verwijder de lichtgroene vliesjes van de boontjes (dubbeldoppen).

  2. Laat de artisjokharten uitlekken en vang de olie op. Halveer ze. Verhit 2 el van de olie in een koekenpan en voeg de ui en suiker toe. Bak in 8 min. zacht en laat afkoelen. Meng de rest van de olie met de azijn. Voeg peper en zout toe.

  3. Meng de pasta met de boontjes, artisjokharten, ui, dressing, olijven en bosui. Verkruimel de geitenkaas erover.

  • Tuinbonen dubbeldoppen

    Instructievideo - 00:24 min.

Pastasalade met kaas en tuinbonen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig