Zuurkoolschotel met worst en champignons

550 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Kook ondertussen de champignons 5 min. in water met zout en giet af.

  2. Verwarm ondertussen de knakworsten volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Meng de champignons, paprika, ui en oregano door de zuurkool. Schep er de honing en peper door.

  4. Giet de aardappelen af en vang het kookvocht op. Stamp de aardappelen met de pureestamper en 150 ml kookvocht tot een smeuïge puree. Voeg peper en zout toe. Verdeel de zuurkoolsalade en knakworsten over 4 borden. Schep er de puree bij.

  • Pureren

    Instructievideo - 00:51 min.

Zuurkoolschotel met worst en champignons

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig