Steak frites

760 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de frituurpan tot 180 °C. Verhit 25 g boter in een ruime koekenpan en bak de uien met de dragon 6 min. op laag vuur. Schep de uien uit de pan en houd apart. Zet het vuur hoog en verhit 25 g boter. Bestrooi de tartaartjes met peper en zout en bak ze in 8 min. medium. Keer halverwege. Doe de laatste minuut de uien bij het vlees in de pan.

  2. Bak ondertussen de frites in de frituurpan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken in een vergiet met keukenpapier.

  3. Doe ondertussen de sla in een schaal en schep de peen julienne erdoor. Besprenkel met de dressing. Verdeel de tartaartjes met de uien over 4 borden. Schep de frites ernaast en erveer met de salade.

  • algemeenHebt u iets meer tijd om in de keuken te staan? Vervang de tartaartjes dan door biefstukken.
  • Frituren

    Instructievideo - 01:34 min.

Steak frites

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig