Witlofsalade

Witlofsalade met appel, selderij en zilveruitjes: een echte smaakexplosie!

150 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de onderkant van de stronken witlof. Halveer de stronken in de lengte en snijd in reepjes. Doe in een grote schaal. Halveer de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de bleekselderij in dunne boogjes en de selderij fijn. Laat de zilveruitjes uitlekken, maar vang het vocht op.

  2. Voeg de appel, bleekselderij, selderij en uitjes toe aan het witlof. Meng 2 el opgevangen vocht (per 4 personen) en de mayonaise tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep door de salade en serveer.

  • Ananas schillen en snijden

    Instructievideo - 01:04 min.

Witlofsalade

Witlofsalade met appel, selderij en zilveruitjes: een echte smaakexplosie!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig