Prei schoonmaken, in dunne ringen snijden en wassen. Ham en kaas in reepjes snijden. In wok 2 eetlepels olie verhitten. Aardappels afgedekt in ca. 5 à 7 minuten lichtbruin bakken, af en toe omscheppen. Rest van olie toevoegen en prei al omscheppend ca. 6 minuten meebakken. Ham- en kaasreepjes erdoor scheppen en ca. 1 minuut meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Bieslook erboven fijnknippen.
Preischotel met ham en kaas
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001218_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
2 personen
715 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Prei schoonmaken, in dunne ringen snijden en wassen. Ham en kaas in reepjes snijden. In wok 2 eetlepels olie verhitten. Aardappels afgedekt in ca. 5 à 7 minuten lichtbruin bakken, af en toe omscheppen. Rest van olie toevoegen en prei al omscheppend ca. 6 minuten meebakken. Ham- en kaasreepjes erdoor scheppen en ca. 1 minuut meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Bieslook erboven fijnknippen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
4 middelgrote preien
150 g achterham
150 g Zaanlander-kaas pikant
3 eetlepels olie
1 pak aardappelpartjes
0 zout en peper
½ zakje verse bieslook