Varkenshaas met champignons

Kun jij ook, die mooie grillstrepen op het vlees.

435 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 25 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg de ribbel­part­jes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 15-20 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om.

  2. Snijd de courgette in halve plakjes. Verhit 1 el olie in een wok en roerbak de courgette met de tijm, peper en zout 4 min. Schep in een schaal en maak de wok schoon. Snijd de champignons in plakjes. Verhit 2 el olie in de wok en roerbak de champignons 3 min. Voeg de azijn toe en bak nog 3 min.

  3. Verhit ondertussen de grillpan. Snijd de varkenshaas in 8 gelijke plakken, bestrijk met de olie en bestrooi met peper en zout. Gril de varkenshaas in 5 min. rosé. Keer halverwege. Leg op elk bord 2 plakken varkenshaas en schep de champignons erop. Serveer met de ribbelpartjes en courgette.

Varkenshaas met champignons

Kun jij ook, die mooie grillstrepen op het vlees.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig