Verwarm de oven op 220 °C. Verdeel de bevroren frites over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in ca. 25 min. goudbruin in de oven. Voeg na 10 min. de worstjes toe. Schep regelmatig om.
Verdeel het brood in 4 gelijke stukken en snijd ze open. Vul het brood met de peen. Haal de frites en worstjes uit de oven, bestrooi met zout en verdeel met de ketchup over het brood.
Stokbrood met ovenfrites en chipolata
- algemeenZin in verschillende groenten? Vervang de peen julienne dan door een zakje Hollandse rauwkost (150 g).
Stokbrood met ovenfrites en chipolata
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008552_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
480 kcal
15 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven op 220 °C. Verdeel de bevroren frites over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in ca. 25 min. goudbruin in de oven. Voeg na 10 min. de worstjes toe. Schep regelmatig om.
Verdeel het brood in 4 gelijke stukken en snijd ze open. Vul het brood met de peen. Haal de frites en worstjes uit de oven, bestrooi met zout en verdeel met de ketchup over het brood.
algemeen:Zin in verschillende groenten? Vervang de peen julienne dan door een zakje Hollandse rauwkost (150 g).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ zak Franse frites
1 schaal runderchipolataworstjes
1 stokbrood
1 zak peen julienne
4 el ketchup
Dit heb je nodig
bakpapier