Tomaten-mascarponesaus

Alleen nog wat pasta koken en klaar ben je.

395 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een hapjespan. Snijd de knoflook fijn. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de tomato frito toe en breng aan de kook. Laat 5 min. zacht koken. Haal de blaadjes basilicum van het steeltje af. Voeg de mascarpone en het basilicum toe, houd wat blaadjes achter voor garnering. Breng op smaak met peper en zout en warm nog 2 min. door. Lekker met pasta en gehaktballetjes.

  • bewaartipU kunt de tomaten-mascarponesaus 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm de saus vlak voor serveren in een steelpan al roerend op laag vuur in 5 min.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Tomaten-mascarponesaus

Alleen nog wat pasta koken en klaar ben je.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig