Biefstuk met kaas en tomatensalade

715 kcal

(Voedingswaarden)

40 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de tomaten in partjes. Snijd de knoflook in flinterdunne plakjes en doe samen met de tomaten en azijn in een kom. Breng op smaak met peper en zout en zet weg tot gebruik. Verwarm de frituurpan.

  2. Verhit de boter in een koekenpan. Bestrooi de biefstukken met peper en zout en bak op hoog vuur 5 min. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat 5 min. rusten onder een deksel of aluminiumfolie.

  3. Bereid ondertussen de frieten in de frituurpan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de sla over 4 borden. Snijd de biefstukken in plakjes van een 1/2 cm en leg op de sla. Schaaf de kaas erover en serveer met de tomatensalade en frieten.

  • Biefstuk met pepersaus maken

    Instructievideo - 04:54 min.

Biefstuk met kaas en tomatensalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig