Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui en knoflook pellen en snipperen. In wok of koekenpan olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Sperziebonen, tomaten en oregano toevoegen en ca. 8 minuten zachtjes stoven. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten. Burgers op matig vuur ca. 4 minuten onder af en toe keren bakken. Stoofschotel op smaak brengen met zout en peper. Burgers serveren met rijst en stoofschotel.
Griekse stoofschotel
Griekse stoofschotel
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011798_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
710 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui en knoflook pellen en snipperen. In wok of koekenpan olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Sperziebonen, tomaten en oregano toevoegen en ca. 8 minuten zachtjes stoven. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten. Burgers op matig vuur ca. 4 minuten onder af en toe keren bakken. Stoofschotel op smaak brengen met zout en peper. Burgers serveren met rijst en stoofschotel.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
325 g meergranenrijst
2 grote uien
2 tenen verse knoflook
6 el zonnebloemolie
200 g sperziebonen zeer fijn
400 g gepelde tomaten
1 el gedroogde oregano
360 g Garden Gourmet Griekse rondo's
Dit heb je nodig
wok