Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kerriepasta mengen met 4 eetlepels yoghurt. In braadpan olie verhitten. Groentemix ca. 3 minuten roerbakken. Doperwten laten uitlekken. Kerriepasta bij groente voegen en ca. 1 minuut verwarmen. Al roerend 300 ml water toevoegen. Afgedekt ca. 5 minuten zachtjes laten sudderen. Doperwten, garnalen en rest van yoghurt toevoegen en nog ca. 3 minuten verwarmen. Op smaak brengen met zout. Curry serveren met rijst en mangochutney.
Indiase roerbakschotel met garnalen
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011847_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
665 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kerriepasta mengen met 4 eetlepels yoghurt. In braadpan olie verhitten. Groentemix ca. 3 minuten roerbakken. Doperwten laten uitlekken. Kerriepasta bij groente voegen en ca. 1 minuut verwarmen. Al roerend 300 ml water toevoegen. Afgedekt ca. 5 minuten zachtjes laten sudderen. Doperwten, garnalen en rest van yoghurt toevoegen en nog ca. 3 minuten verwarmen. Op smaak brengen met zout. Curry serveren met rijst en mangochutney.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g pandanrijst
1 zakje kerriepasta Tikka Masala
8 eetlepels volle yoghurt
2 eetlepels zonnebloemolie
1 zak Thaise groentemix
1 blikje doperwten
2 bakjes roze garnalen
½ pot mangochutney