Snijd de aubergine in kleine blokjes. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en bak de ui en aubergine ca. 10 min. al omscheppend.
Voeg de kaneel toe. Giet de fetablokjes af. Schep de pijnboompitten en feta door de groenten. Breng op smaak met peper en zout. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vouw ze als puntzakjes en vul met het auberginemengsel. Serveer direct.
Grieks gevulde wrap
Geserveerd op z'n Hollands: in een puntzak mét.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Grieks gevulde wrap
Geserveerd op z'n Hollands: in een puntzak mét.
hoofdgerecht
1 personen
715 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de aubergine in kleine blokjes. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en bak de ui en aubergine ca. 10 min. al omscheppend.
Voeg de kaneel toe. Giet de fetablokjes af. Schep de pijnboompitten en feta door de groenten. Breng op smaak met peper en zout. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vouw ze als puntzakjes en vul met het auberginemengsel. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 aubergine
1 rode ui
3 el traditionele olijfolie
½ tl kaneelpoeder
200 g witte kaasblokjes
30 g pijnboompitten
2 tortillawraps
Dit heb je nodig
wok