Bleekselderij schoonmaken en in stukken van 10 cm snijden. Stukken in dunne repen snijden. Ciabattina's opensnijden. Onderkanten dun bestrijken met Dijonnaise. Slamelange en helft van bleekselderij erover verdelen. Plakjes rosbief in brede repen snijden en losjes op broodjes draperen. Rest van bleekselderij erover verdelen. Rest van Dijonnaise erover scheppen en bovenkanten van broodjes erop leggen.
Ciabatta met rosbief
hoofdgerecht
4 personen
280 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Bleekselderij schoonmaken en in stukken van 10 cm snijden. Stukken in dunne repen snijden. Ciabattina's opensnijden. Onderkanten dun bestrijken met Dijonnaise. Slamelange en helft van bleekselderij erover verdelen. Plakjes rosbief in brede repen snijden en losjes op broodjes draperen. Rest van bleekselderij erover verdelen. Rest van Dijonnaise erover scheppen en bovenkanten van broodjes erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
3 stengels bleekselderij
4 ciabattina's
3 eetlepels Dijonnaise
1 zak gemengde rocket slamelange
300 g rosbief