Limoen schoonboenen, schil raspen en vrucht uitpersen. Peper tussen handen rollen, topje afsnijden en zaadjes eruit schudden. Peper en koriander zeer fijnsnijden. In kom garnalen mengen met limoensap en -rasp, rode peper, koriander en olie. Avocado halveren, schil eraf pellen of snijden en pit verwijderen. Avocado in dunne plakjes snijden. Broodjes opensnijden en beleggen met avocado. Bestrooien met zout en peper. Garnalenmengsel erop scheppen. Direct serveren, anders verkleurt avocado.
- algemeenNeem in plaats van Italiaanse ciabatta grote pistolets of bagels.
Ciabatta met avocado en Hollandse garnalen
4 personen
330 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Limoen schoonboenen, schil raspen en vrucht uitpersen. Peper tussen handen rollen, topje afsnijden en zaadjes eruit schudden. Peper en koriander zeer fijnsnijden. In kom garnalen mengen met limoensap en -rasp, rode peper, koriander en olie. Avocado halveren, schil eraf pellen of snijden en pit verwijderen. Avocado in dunne plakjes snijden. Broodjes opensnijden en beleggen met avocado. Bestrooien met zout en peper. Garnalenmengsel erop scheppen. Direct serveren, anders verkleurt avocado.
algemeen:Neem in plaats van Italiaanse ciabatta grote pistolets of bagels.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 limoen
1 rode peper
1 zakje verse koriander
2 bakjes Hollandse garnalen
1 eetlepel olie
1 avocado
4 ciabattina's