Avocadosalade met Hollandse garnalen en mango

Deze avocadosalade is van alle markten thuis. Romig door de avocado en fris en fruitig dankzij mango en citroen. Nog een plus: hij staat in 10 min. op tafel.

340 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de sla in een grote schaal. Meng voor de dressing de crème fraîche met 3 el van het citroensap (per 4 personen). Breng op smaak met peper en zout en zet apart. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in stukjes.

  2. Besprenkel met de rest van het citroensap. Schep met de mango door de sla. Verdeel de dressing over de salade en garneer met de garnalen. Serveer direct.

  • combinatietipLekker met stokbrood.
  • Mango snijden

    Instructievideo - 01:02 min.

Avocadosalade met Hollandse garnalen en mango

Deze avocadosalade is van alle markten thuis. Romig door de avocado en fris en fruitig dankzij mango en citroen. Nog een plus: hij staat in 10 min. op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig