Reuzenbonen afgieten. In soeppan tomatensoep met 1/4 liter water, soepgroente en bonen op zacht vuur al roerend aan de kook brengen. Groente in ca. 5 minuten tegen de kook aan beetgaar koken. Pesto door soep roeren. Soep in twee grote kommen scheppen en kaas erover strooien.
Minestronesoep met reuzenbonen en pesto
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001686_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
2 personen
435 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Reuzenbonen afgieten. In soeppan tomatensoep met 1/4 liter water, soepgroente en bonen op zacht vuur al roerend aan de kook brengen. Groente in ca. 5 minuten tegen de kook aan beetgaar koken. Pesto door soep roeren. Soep in twee grote kommen scheppen en kaas erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 blik reuzenbonen
1 pak tomatensoep basilicum
1 zak boerensoepgroenten
½ bakje groene pesto
50 g geraspte belegen kaas