In koekenpan boter verhitten en aardappelpartjes in 10 minuten lichtbruin en gaar bakken. Intussen sla wassen, droogslaan en in stukken scheuren. Zalmsteaks verwarmen. In midden op vier borden berg van sla maken. Aardappelpartjes erop scheppen en zalmsteaks erop leggen. Dressing over zalmsteaks scheppen.
Frisse zalmsalade
hoofdgerecht
4 personen
510 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In koekenpan boter verhitten en aardappelpartjes in 10 minuten lichtbruin en gaar bakken. Intussen sla wassen, droogslaan en in stukken scheuren. Zalmsteaks verwarmen. In midden op vier borden berg van sla maken. Aardappelpartjes erop scheppen en zalmsteaks erop leggen. Dressing over zalmsteaks scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
50 g boter
1 pak gekruide aardappeltjes rozemarijn
1 kropsla
4 warmgerookte zalmsteaks
1 bakje Caesar dressing