In koekenpan helft van boter verhitten, worsten in 15 min. op matig vuur gaarbakken. Intussen in wok ui en knoflook in rest van boter fruiten. Bevroren spruitjes door ui scheppen en 5 min. op hoog vuur roerbakken. Aardappelpartjes erdoor scheppen en geheel nog 10 min. al omscheppend bakken. Braadworst uit pan nemen, in plakjes snijden en laatste minuut met spruitjes meebakken. Gerecht op smaak brengen met zout en peper en over twee borden verdelen.
Roerbakspruitjes met braadworst
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002530_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
2 personen
555 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In koekenpan helft van boter verhitten, worsten in 15 min. op matig vuur gaarbakken. Intussen in wok ui en knoflook in rest van boter fruiten. Bevroren spruitjes door ui scheppen en 5 min. op hoog vuur roerbakken. Aardappelpartjes erdoor scheppen en geheel nog 10 min. al omscheppend bakken. Braadworst uit pan nemen, in plakjes snijden en laatste minuut met spruitjes meebakken. Gerecht op smaak brengen met zout en peper en over twee borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
25 g boter
2 runderbraadworsten
1 kleine ui
1 teentje knoflook
1 pak spruitjes
1 bak gekruide aardappeltjes rozemarijn
Dit heb je nodig
wok