Aardappelpartjes volgens aanwijzing op de verpakking bereiden. Paprika schoonmaken en in smalle reepjes snijden. In wok olie verhitten, knoflook erboven uitpersen en paprika hierin 1 min. bakken. Spinazie in gedeelten toevoegen en al omscheppend laten slinken. Pittenmix en zout en peper naar smaak door spinazie roeren. Spinazie op twee borden scheppen en geitenkaas erboven verbrokkelen. Aardappelpartjes ernaast scheppen.
Aardappelpartjes met spinazie en geitenkaas
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_003618_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
2 personen
660 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Aardappelpartjes volgens aanwijzing op de verpakking bereiden. Paprika schoonmaken en in smalle reepjes snijden. In wok olie verhitten, knoflook erboven uitpersen en paprika hierin 1 min. bakken. Spinazie in gedeelten toevoegen en al omscheppend laten slinken. Pittenmix en zout en peper naar smaak door spinazie roeren. Spinazie op twee borden scheppen en geitenkaas erboven verbrokkelen. Aardappelpartjes ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 zakje gekruide aardappeltjes rozemarijn
1 rode paprika
1 el olijfolie
1 teentje knoflook
1 zak panklare spinazie
1 bakje pittenmix geroosterd
200 g zachte geitenkaas