Komkommersalade augurk en haring

255 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de winterpeen in 3 min. beetgaar. Giet af en laat in 10 min. afkoelen.

  2. Snijd ondertussen de komkommer in de lengte in kwarten. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise).

  3. Serveer de komkommer, augurk, haring en winterpeen in kommetjes op een platte schaal. Meng de crème fraîche met de mierikswortel en breng op smaak met peper en zout. Serveer de saus in een kommetje bij de groenten en vis.

  4. Laat iedereen aan tafel zelf zijn salade samenstellen.

  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Komkommersalade augurk en haring

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig