Mihoen koken volgens gebruiksaanwijzing. Rosbief in reepjes snijden. Koriander wassen en grof hakken. In wok olie verhitten en groentemix ca. 4 minuten roerbakken. 1 liter water en bouillontabletten toevoegen. Geheel aan de kook brengen. Mihoen, kokos en rosbief toevoegen en nog ca. 1 minuut koken. Op smaak brengen met sojasaus. Soep verdelen over vier kommen en garneren met koriander. Lekker met cassave-kroepoek.
Mihoensoep met rosbief en kokos
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011881_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
495 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Mihoen koken volgens gebruiksaanwijzing. Rosbief in reepjes snijden. Koriander wassen en grof hakken. In wok olie verhitten en groentemix ca. 4 minuten roerbakken. 1 liter water en bouillontabletten toevoegen. Geheel aan de kook brengen. Mihoen, kokos en rosbief toevoegen en nog ca. 1 minuut koken. Op smaak brengen met sojasaus. Soep verdelen over vier kommen en garneren met koriander. Lekker met cassave-kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak mihoen
1 schaaltje rosbief à la minute
½ zakje verse koriander
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zak Chinese groentemix
2 vleesbouillontabletten
½ zakje gemalen kokos
3 eetlepels zoete sojasaus
Dit heb je nodig
wok