Kropsla-kruidensalade

170 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Haal de bladeren van de kropsla. Was en droog ze en scheur de grote bladeren kleiner. Doe de sla met de ui, komkommer, bieslook en peterselie in een schaal.

  2. Klop een dressing van de mosterd, honing, azijn, olie en tijm. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Verkruimel de geitenkaas over de salade. Schenk de dressing erover. Schep de salade om en serveer.

  • algemeenLekker bij gebakken karbonade of biefstuk en aardappelschijfjes.
  • algemeenBieslook en tijm zijn heerlijke smaakmakers in tomatensoep. Of maak een sandwich met oude kaas, tomaat, plakjes gekookt ei, halvanaise, bieslook en tijm.

Kropsla-kruidensalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig