Slagroomversiertaart

Je eigen slagroomtaart versieren met snoep naar keuze. Wat een feest!

375 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snijd de cake in de lengte in 4 plakken. Leg 2 plakken strak tegen elkaar op 1 el jam op een bord en bestrijk met de rest van de jam. Leg de andere 2 plakken erbovenop.

  2. Bestrijk de taart rondom met een royale laag slagroom. Plak het amandelschaafsel tegen de zijkanten. Teken met de chocoladestift een raster van 24 vierkantjes op de taart. Leg in elk vierkantje een snoepje.

  • Slagroomversiertaart

    Instructievideo - 01:45 min.

  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Slagroomversiertaart

Je eigen slagroomtaart versieren met snoep naar keuze. Wat een feest!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig