Spatel 2/3 van de slagroom luchtig door de vanillevla tot een egale mousse en verdeel over de glazen of kopjes.
Bestrooi de mousse met de oploskoffie. Maak met een satéprikker krullen door de mousse zodat een marmereffect ontstaat. Verdeel de rest van de slagroom erover en bestrooi met de cacaopoeder.
Cappuccinomousse
Etentje? Dit toetje staat superfeestelijk op tafel. En is in 5 minuten klaar!
- bewaartipJe kunt de mousse 4 uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast en bestrooi vlak voor serveren met cacaopoeder.
Cappuccinomousse
Etentje? Dit toetje staat superfeestelijk op tafel. En is in 5 minuten klaar!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_065558_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
150 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Spatel 2/3 van de slagroom luchtig door de vanillevla tot een egale mousse en verdeel over de glazen of kopjes.
Bestrooi de mousse met de oploskoffie. Maak met een satéprikker krullen door de mousse zodat een marmereffect ontstaat. Verdeel de rest van de slagroom erover en bestrooi met de cacaopoeder.
bewaartip:Je kunt de mousse 4 uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast en bestrooi vlak voor serveren met cacaopoeder.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 ml opgeklopte slagroom
125 ml vanillevla
1 stick espresso-oploskoffie
1 tl cacaopoeder
Dit heb je nodig
glazen
sateprikker