Aspergeroerbak met zalm

Bijna het gehele recept bereid je in één pan: lekker makkelijk!

695 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil de asperges rondom met een dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden en verwijder de hout­achtige onderkant. Snijd de asperges in schuine stukjes van 3 cm; halveer dikke stukjes. Hak de cashewnoten in grove stukken.

  2. Verhit de olie in een wok. Roerbak de asperges 3 min. Maak intussen de peultjes schoon. Voeg de peultjes toe en bak de groenten al omscheppend 3 min. Snijd de zalm in reepjes. Schep de zalm erdoor en bak nog 4 min. Voeg eventueel wat peper toe.

  3. Bereid de saus voor asperges met het water en de boter volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. Verdeel de rijst over de borden. Leg de asperges met de peultjes en zalm erbij. Schenk de saus erover. Bestrooi met de cashewnoten.

  • variatietipLaat voor een vegetarisch gerecht de zalmreepjes weg en serveer er 6 gekookte eieren in partjes bij.

Aspergeroerbak met zalm

Bijna het gehele recept bereid je in één pan: lekker makkelijk!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig