Asperge ovenschotel

Voor deze ovenschotel heb je maar vier ingrediënten nodig: asperges, zalm, aardappelschijfjes en saus. Easy toch?

495 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 30 min. oventijd

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Schil de asperges en kook ze 10 min.

  2. Bedek de bodem van de ingevette ovenschaal met de helft van de aardappelschijfjes. Verdeel de zalm erover en leg de asperges erop. Dek af met de rest van de aardappelschijfjes. Bestrooi elke laag met peper en zout naar smaak.

  3. Schenk de saus over de aardappelschijfjes en bak het gerecht in ca. 30 min. in de oven gaar en goudbruin.

  • bewaartipJe kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm in ca. 20 min. in de oven op 170 °C.

Asperge ovenschotel

Voor deze ovenschotel heb je maar vier ingrediënten nodig: asperges, zalm, aardappelschijfjes en saus. Easy toch?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig