Romige kip korma met broccoli

595 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in 6 min. beetgaar.

  2. Verhit de olie in een wok. Fruit de ui en knoflook 1 min. Schep de kipfiletreepjes erdoor en bak in 2 min. bruin. Schep de garam masala erdoor. Voeg de roomkaas met 150 ml water toe. Verwarm nog 5 min. en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Rooster in een koekenpan zonder olie of boter het amandelschaafsel goudbruin en schud op een bord. Schep de rijst met de kip korma in 4 diepe borden. Strooi er het amandelschaafsel over. Serveer de broccoli erbij.

Romige kip korma met broccoli

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig